I dag är det -2,5 grader på morgonen. Solen håller på att spricka igenom och det är hög klar luft och helt vindstilla. Med andra ord en underbar dag !
Emma och jag skall på hundkurs i dag. Vi skall samlas på Amsa-plattan vid kl 12. Jag tänker gå en runda ut till Rävaskogen med Emma innan så hon inte har för mycket energi kvar till kursen. Det kommer att vara många olika hundar där.
Nu har vi varit på hundkursen, det var jättekul och jättejobbigt, men Emma var faktiskt riktigt duktig, det gick bättre än jag hade trott.smiley Det var 4 goldisar med och alla verkade jobbiga på sitt sätt. Sedan var det en liten lurvig typ tempelhund, en mops, en cane corso, en tollare, en schweizer sennen och flera andra med. Nästa träff är nästa söndag och vi har fått i uppgift att fortsätta med klickerövningarna, jobba på följsamhet och kontakt och sedan skall vi lära hunden något o-nyttigt trix också. Vi var ute i 2,5 timmar och när vi kom hem har Emma slocknat, hon orkar inte gå ner i källaren ens när vi ser på tv.