Nu har Emma blivit 9 månader !
I fredags åkte vi till Danmark på RC bils-tävling med husbilen. Bjaeverskov hette stället vi var på och det var SOS buggy-bana. De hade gjort flera förbättringar sedan förra året, tex lagt plattor på ett stort parti, gjutit curbs och gjutit uppgångarna på hoppen.
Vi hämtade upp Magnus (Mimme) och hans saker efter att han och Berne hade dushat efter jobbet. Magnus kör 1:8 Truggy. Hansa Cup är ett samarbete mellan Tyskland, Sverige och Danmark. Man räknar de två bästa tävlingarna av tre.
Mikael och Magnus var redan klara totalsegrare innan denna tävlingen startade.
Jag hade gjort Lasagne (stor form) som vi hade med och värmde i ugnen. Kalasgott ! Emma fick det sista och det gillade hon. Sedan gick vi runt och pratade lite med de Danskar, Svenskar och Tyskar som var där. Givetvis slank det ner en öl eller två.
På lördagen var det 3 kval. Det var regnigt väder och banan var lite kleggig. All lera fastnar ju på bilarna så dom hade styvt jobb att få dem rena till nästa kval.
På lördag kväll grillade vi och öppnade en flaska rött vin.
Sedan umgicks vi med de andra och gick och lade oss vid midnatt. Emma fick sova hos Mimme i sängen där framme. Hon var jätteglad och sa inte ett ljud på hela natten. Hon tyckte det var helmysigt att kela med Mimme när hon vaknade kl 7 på morgonen. Hon får aldrig sova i våra sängar så detta var helt nytt för henne. Sedan gick Mimme och hon en liten kisserunda i stubbåkern utanför.
På söndagen kördes sista kvalet och Mimme var TQ, alltså Top Qualitier.
Han körde jättefint och bilen gick som en dröm i finalen, och ledde stort ända tills servot lade av 5 minuter innan målgång. Han blev 6:a. Emma sov hela finalerna, både Buggy och Truggy. Hon hade vandrat med oss hela dagarna och blivit klappad av alla, ung som gammal, så hon var rejält trött.
Efter prisutdelningen åkte vi hem och det har varit en riktigt trevlig racinghelg.