I helgen har vi vatit i Borås på tävling !
Underbart sommarväder, fin bana, trevliga människor, kann det bli bättre ?
Något som var mindre kul var att Securitas ringde och sa att vi hade inbrott på klubben. De hade tagit sig in genom ett litet, litet fönster och sedan hade de tagit lite choklad och annat smått. Bla annat kassaapparaten (som var tom). Vi har våra aningar om vilka det är och det är inte första gången de fördärvar vid banan. Synd att de skitar ner sig för nåt sånt, men de har kanske inte så stor hjärna.
Nåväl, tävlingen var jättebra arrangerad och vi hade en toppenhelg ! Emma stortrivdes och hade det mysigt. Stora bilden sover hon i soffan i husbilen.
Micke kom direkt till semi och vann sin semi och fick starta som nummer ett i finalen. Han slutade på 4:e plats efter en rafflande körning. Hela Sveriges elit var samlad. Jessica var riktigt duktig och i sin final (32/dels) så körde hon jättefint, dock hade hon 2 motorstopp och gick inte vidare. Synd, för det var hon värd med den körningen. Hon är bara 8 år och det var en mycket svår bana med stora hopp och mycket sol/skugga om vartannat, och full koll på avståndsbedömningen kommer inte förrän vid ca 11-12 år.
Kl 7 var vi hemma igen och Emma var överlycklig, borta bra men hemma bäst !