Nu har vi varit i Skövde. Superväder men en del blåst. Inte förrän när vi åkte hem regnade det, och det regnade massor !!! Tur vi slapp regnet på tävlingen.
Micke/Jenny och Jessica hade tagit plats till oss på campingen vid banan. Adolfo och Sebastian var ochså där och vi hade det riktigt mysigt när vi fikade på kvällen. Jessica körde riktigt bra på denna svåra banan som blev väldigt hålig på vissa partier och dessutom rök det så man inte såg bilarna ibland.
Emma stortrivs på tävling, massor med klappar och nya människor hon kan hälsa på, sedan har hon ju Matte och Husse med sig precis hela dygnet.
Hon hade varit dålig i magen (diaree) dygnet innan vi åkte, men det hjälpte med tabletter för när vi kom fram var magen OK igen.
På söndagen kördes det finaler. Berne (Husse) hjälpte Jenny att tanka till Jessica och Micke och även Adolfo att tanka till Sebastian. Både Jessica och Sebastian klättrade upp var sin final, Jättebra kört !!
Micke hade tagit sig direkt till Semi-final. Han klättrade upp till A-final och blev 3-a ! Kanonbra kört !
Vi (Berne och jag och Emma) åkte hem innan prisutdelningen och var hemma vid kvart i 9 på kvällen. Emma var helt överlycklig att vara hemma igen. (Borta bra men hemma bäst!) Hon måste bara undersöka allt och ta en brottningsmatsch med nalle också. Sedan somnade hon i källaren när vi tittade på Formel 1 loppet !