I dag är det ett underbart höstväder.27 aug 2010. Solen skiner och det är vindstilla och precis lagom varmt så man kan gå i bara en tröja och jeans.
I dag gick vi i Furulundsskogen. Tänk vad fin skog vi har. Det finns otaliga gångar man kan gå på och vi har sett kaniner och ekorrar. Emma älskar att springa runt och sniffa och lukta på allt, och i dag kom jag på att hon har visst slutat äta allt hon hittar (innan tog hon allt äckel-päckel som man fick lirka ur munnen på henne) och det är jätteskönt.
När vi gick hem gick vi vägen förbi skolan och stannade vid idrottsplanen och tittade när barnen sparkade boll och hade ”pjätt” tävling. Tänkte att det är bra för Emma att ha lite sådan träning också. Det kom två killat i 10-11 årsåldern som klappade Emma och det gillade hon så klart, sedan gick vi hem igen.
I kväll kommer Britta och Stig och vi skall äta räkor och sedan grilla.
Magnus har börjat fundera på att skaffa hund igen, St bernhard. Men han vet inte om han vill ha en flicka eller pojke. Det finns visst 2 st kennlar som kommer att få valpar om 3-4 veckor. Vi får se hur det går.